لیست اختراعات فرحناز قلاسي مود
طراحي يك نشانگر زمان - دما از نوع ميكروبي براي گوشت مرغ نگهداري شده در دماي سرد با بسته بندي هاي معمولي در شرايط هوازي. اين نشانگر به صورت يك بسته كوچك بر روي بسته مرغ نصب مي شود ، انرژي اكتيواسيون واكنش آن با انرژي اكتيواسيون فساد مرغ يكسان است و بنابراين در صورت بروز تغييرات دمايي در شرايط نگهداري مرغ و ايجاد فساد ، ميكروب LAB (لاكتيك اسيد باكتريال) رشد كرده و با ايجاد اسيد لاكتيك انديكار رنگي موجود در محيط كشت از قرمز به زرد (نارنجي) تغيير رنگ مي دهد . اين تغيير رنگ براي مصرف كننده مي توان به عنوان يك نشانگر فساد (شروع فساد) مورد توجه قرار گيرد .شايان ذكر است نمونه ان نشانگرها در ساير كشورها طراحي شده اما نكته حائز توجه اين است كه تاكنون براي مرغ در شرايط هوازي نمونه اي طراحي نشده است و نمونه هاي طراحي شده در ساير كشورها براي فرآورده هاي وكيوم يا اتمسفر تعديل شده است .
موارد یافت شده: 1